Kierrätyspalvelu Turku

Muutto kierrätyspalvelu

Kierrätyspalvelu Turku – Muutosta jää usein tavaroita yli, ja ylimääräisiä tavaroita joudutaan joko varastoimaan tai kierrättämään. Ylimääräisten tavaroiden kierrättäminen tai varastointi voi aiheuttaa päänvaivaa, ja tuoda lisää stressiä jo valmiiksi raskaan muuton keskelle.

Kun tilaat muuton Turun Muuttopalvelulta, voidaan muuton yhteydessä sopia ylimääräisten tavaroiden kierrätyksestä. Autamme turhien tavaroiden lajittelussa ja kuljetuksessa, sekä kuljetamme ne tarvittaessa kierrätyskeskukseen tai kaatopaikalle.

Kierrätämme ylimääräiset tavarat ekologisesti ja tehokkaasti aina yksittäisistä tavaroista suurempiin kokonaisuuksiin. Laaja kierrätyspalvelumme kattaa muun muassa:

  • Ylimääräiset huonekalut (sängyt, pöydät, kaapit, lipastot)
  • Elektroniikkatuotteet (televisiot, tietokoneet, tulostimet)
  • Puutavara (puiset huonekalut, parketit, laminaati, laudat)
  • Metalli (metalliesineet, metalliromu, polkupyörät)

Ekologinen tyhjennyspalvelu ja kierrätyspalvelu Turussa ja Turun lähialueilla

Muuttojen yhteydessä pyrimme kierrättämään ylimääräiset tavarat mahdollisimman ekologisesti kaatopaikkajätteen minimoimiseksi. Uusiokäyttöön kelpaavat tavarat ja huonekalut toimitetaan Turun kierrätyskeskukseen.

Ehjät ja käyttökelpoiset tavarat ja vaatteet voidaan asiakkaan niin toivoessa myös toimittaa lahjoitettavaksi. Lahjoitukseen sopivat käytännössä kaikki ehjät tavarat, jotka ovat edelleen käyttökelpoisia. Rikkinäiset ja käyttökelvottomat tuotteet päätyvät kierrätykseen.

Sovi kierrätyspalvelusta muuton suunnittelun yhteydessä.

Miksi tilata kierrätyspalvelu Turun Muuttopalvelulta?

Helppous

Kierrätyspalvelu tekee muutosta jouhevamman, kun et joudu kantamaan tai säilömään ylimääräisiä tavaroita. Hoidamme asianmukaiset muuttolaatikot ja kuljetusvälineet myös kierrätettäville tavaroille, jolloin kierrätys onnistuu sujuvasti muun muuton lomassa.

Kun tilaat kierrätyspalvelun muuton ohessa, et joudu tekemään ylimääräistä reissua kaatopaikalle tai lajittelemaan kierrätettäviä tavaroita. Hoidamme koko prosessin puolestasi

Ympäristöystävällisyys

Turun Muuttopalvelun kierrätyspalvelu on ennen kaikkea ympäristöystävällinen vaihtoehto. Pyrimme aina minimoimaan syntyvät kaatopaikkajätteet lajittelemalla kierrätysmateriaalit.

Kun kaatopaikkajäte on minimoitu, päätyvät kierrätysmateriaalit joko uusiokäyttöön, biopolttoaineeksi sekä ehjien tavaroiden tai vaatteiden kohdalle lahjoitukseen.

Kaiken ylijäämätavaran vieminen suoraan kaatopaikalle ei ole kestävä tai ekologinen ratkaisu, jonka vuoksi kierrätyspalvelun tilaaminen on erinomainen keino tehdä muutostasi ympäristöystävällisempi.

Kaikki palvelut saman katon alta

Turun Muuttopalvelu tarjoaa kokonaisvaltaista muuttopalvelua: muuton suunnittelu, toteutus, siivous ja kierrätys onnistuvat kaikki saman katon alta. Muuton tekeminen on huomattavasti helpompaa, kun saat kaikki palvelut yhdeltä luotettavalta toimijalta, etkä joudu etsimään useita palveluntarjoajia.

Hoidamme kierrätyksen muuton yhteydessä tarpeen mukaan. Selvitetään yhdessä kierrätyspalvelun tarve osana muuton suunnittelua vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi. Kierrätettävät tavarat kulkeutuvat näppärästi muiden tavaroiden näppärästi muiden tavaroiden ohella. Tällöin et joudu enää muuton jälkeen murehtimaan vanhojen tavaroiden säilyttämisestä tai hävittämistä, vaan pääset suoraan nauttimaan uudesta kodistasi.

Vinkit ympäristöystävällisempään muuttoon

Muutto on aina suuri projekti, josta voi syntyä paljon jätettä ja päästöjä. Toimimalla oikein voit toteuttaa muuttosi ympäristöystävällisemmin. Sen lisäksi että palkkaamalla muuttofirman voit pienentää muuton ympäristökuormitusta, voit pienillä teoilla ja valinnoilla tehdä muutostasi entistä ekologisemman.

Kierrätyspalvelu Turku

Muutto on hyvä tilaisuus käydä läpi omat tavarat, ja hankkiutua eroon turhista tavaroista jotka vain keräävät pölyä ja vievät tilaa. Kierrättämällä ja uudelleenkäyttämällä muutossa tarpeettomia esineitä voit vähentää syntyvän roskan määrää ja helpottaa itse muuttoa huomattavasti.

  1. Lajittele ja puhdista esineesi ennen muuttoa. Näin vältät turhan tavaran kuljettamisen uuteen kotiisi ja varmistat kierrätettävien esineiden päätymisen oikeaan paikkaan.
  1. Tilaa kierrätyspalvelu muuton yhteydessä. Lajittelemme ylimääräiset tavarat ekologisesti minimoiden kaatopaikkajätteen. Tavarat kulkeutuvat näppärästi muun muuton yhteydessä, eikä kierrätyksestä aiheudu sinulle lisävaivaa.
  1. Huolehdi pakkausten kierrätyksestä tai käytä uudelleenkäytettäviä muuttolaatikoita. Turun Muuttopalvelu vuokraa kestävät uudelleenkäytettävät muuttolaatikot jokaiseen muuttoon. Vuokraamalla uudelleenkäytettävät muuttolaatikot vähennät jätteen syntymistä, etkä joudu säilömään vanhoja laatikoita uudessa kodissasi.
  1. Myy tai lahjoita ehjät ylimääräiset tavarat. Ehjiä tavaroita ei missään nimessä kannata hävittää, vaan uusiokäyttää mahdollisuuksien mukaan.
Kierrätyspalvelu Turku

Arvostelut

Suuri kiitos kaikille arvostelun ja palautteen jättäneille!

 

Yhteystietonsa palautteen yhteydessä ilmoittaneiden kesken arvotaan kuukausittain Turun Muuttopalvelu -aiheisia tuotteita!

 
4.8/5 . 73 arvostelua

Kerro kokemuksestasi

Haluamme tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta Turun Muuttopalvelussa ainutlaatuisen. Kiitämme palautteestanne!

Muuttopalvelu Turku

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.

Muuttopalvelu Turku

Kiitos paljon yhteydenotostasi.

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.