Turun Muuttoryhmä Oy

Tietoa meistä

Turun Muuttoryhmä Oy on täyden palvelun turkulainen muuttofirman, jonka osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa muutot kuin muutot sujuvasti, luotettavasti ja ennen kaikkea jouhevasti. Palveluihimme kuuluu muun muassa asunto- ja yritysmuutot, muuttosiivoukset, kuolinpesien, asuntojen sekä varastojen tyhjennykset ja kattava muuttosiivous.

Arvojamme ovat muuttojen nopeus, luotettavuus ja edullisuus.

Toimintamme perustana on asiakkaan tarpeiden ja toiveiden täysi huomiointi. Otamme aina huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja räätälöimme aina jokaiseen muuttoon sopivimman paketin, jotta muutto sujuu joustavasti ja vaivattomasti.

Toimimme pääasiassa Turussa ja Turun lähikunnissa (Varsinais-Suomi), mutta toteutamme tarpeen mukaan myös pidemmätkin muutot.

Käytössämme on laaja valikoima erilaisia kuljetusvälineitä, joiden avulla hoidamme niin suuret kuin pienet muutot ajasta ja paikasta riippumatta. Laadukkaat välineet yhdistettynä kokeneeseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan on lupaus onnistuneesta muutosta.

Turun Muuttopalvelu palvelee ympäri vuoden, ja tarvittaessa myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Tarjoamme muuttopalveluita kilpailukykyisin hinnoin ja tarjoamme aina räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Kun tilaat muuttosi Turun Muuttopalvelulta, saat kokonaisvaltaista palvelua juuri omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoidamme niin suuret kuin pienetkin muutot Turussa ja Turun lähialueilla.

 

Miksi valita Turun Muuttopalvelu?

Muutto on aikaa vievä ja pahimmillaan stressaava projekti. Muuttoon kuuluu paljon hoidettavaa, sekä laaja suunnittelu, jota ilman yksikään muutto ei tule onnistumaan. Suunnittelun ja paperitöiden lisäksi joudut vielä siirtämään tavarat uuteen asuntoon, joka vaatii fyysistä työtä ja mielellään useamman henkilön avun.

Jos edessäsi on muutto ja haluat suoriutua prosessista mahdollisimman vaivattomasti, ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun toiveitasi vastaava kokonaisuus. Kun tilaat muuton meiltä, riittää kun osallistut suunnitteluun jonka muutto tapahtuu aivan kuin itsestään. Kokenut henkilökunta ja asianmukaiset kuljetusvälineet takaavat nopean ja turvallisen muuton.

Kokonaisvaltaisen muuttopalvelumme ansiosta et joudu stressaamaan muutosta, vaan pääset nauttimaan uudesta kodistasi mahdollisimman nopeasti ja huolettomasti. Hoidamme koko prosessin puolestasi aina muuton suunnittelusta loppusiivoukseen.

Palvelumme

Turun Muuttopalvelulla on vuosien kokemus muutoista ja niihin liittyvien palveluiden toteuttamisesta.

Muuttoavun ja kuljetuspalveluiden lisäksi saat saman katon alta myös:

  • Muuttosiivouspalvelut: Autamme sinua vanhan asunnon loppusiivouksessa, sekä uuden asunnon siivouksessa ennen muuttoa. Kun hoidamme siivouksen puolestasi, voit keskittyä rauhassa itse muuttoon ja pääset nauttimaan uudesta kodistasi entistä nopeammin.
  • Kierrätyspalvelut: Muuton yhteydessä jää lähes poikkeuksetta tavaraa yli, ja ylimääräisten tavaroiden kierrätys tai varastointi voi aiheuttaa päänvaivaa. Huolehdimme muuton yhteydessä ylimääräisten tavaroiden asianmukaisen kuljetuksen ja kierrätyksen. Kierrätyspalvelumme tavoite on minimoida kaatopaikkajäte kierrättämättä tai mahdollisuuksien mukaan uusiokäyttämällä ylimääräiset tavarat.
  • Kuolinpesien, asuntojen sekä varastojen tyhjennykset: Muuttojen lisäksi hoidamme myös kuolinpesien, asuntojen sekä varastojen tyhjennykset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tyhjentää tilan kuin tilan ripeästi ja turvallisesti, jolloin et joudu itse kantamaan raskaita tavaroita kierrätykseen tai säilytykseen. Tyhjennyspalveluun kuuluu sopimuksen mukaan myös kierrätyspalvelu.
  • Muuttolaatikoiden vuokraus: Unohditko hankkia muuttolaatikot ja muutto häämöttää jo nurkan takana? Ei hätää, sillä vuokraamme laadukkaat ja kestävät muuttolaatikot lyhyelläkin varoitusajalla.

Kovasta muovista valmistetut muuttolaatikot ovat pahvilaatikoita kaikin puolin parempi ja ennen kaikkea turvallisempi ratkaisu. Kestävät laatikot ovat helppo pinota ja pitävät tavarasi ehjinä. Säästät samalla myös ympäristöä: muoviset laatikot ovat uudelleenkäytettäviä.

Luotettavin muuttoapu Turun alueella – Ota yhteyttä ja suunnitellan muutosi yhdessä!

Jos sinulla on muutto edessä ja haet luotettavaa kumppania muuttoavuksi, olet tullut oikeaan paikkaan. Täytä tarjouspyyntölomake, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten, ja voimme aloittaa muuttosi suunnittelun.

Muuton suunnittelun jälkeen toteutamme muuton sovitun aikataulun mukaisesti. Toteutamme muutot aina jouhevasti, ammattitaitoisesti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Vastuullisuus

Huolehdimme että työntekijöiden palkka, eläkemaksut ym. velvoitteet tulevat hoidetuksi lakien mukaan.

Myynneistä tilitämme valtiolle 24 % marginaaliveron.

Näin pidämme hyvinvointivaltiota omalta osaltamme pystyssä.

Emme nauti yritystukia tai verovapauksia.

Kulut sekä investoinnit rahoitetaan työn tuloksista saaduilla rahoilla.

4.6/5 . 28 arvostelua

Kerro kokemuksestasi

Haluamme tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta Turun Muuttopalvelussa ainutlaatuisen. Kiitämme palautteestanne!

Muuttopalvelu Turku

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.

Muuttopalvelu Turku

Kiitos paljon yhteydenotostasi.

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.