Muuttopalvelu Lieto


Muuttoapua Liedossa ja lähialueilla

Etsitkö luotettavaa muuttopalvelua Liedossa vai suunnitteletko muuton hintojen kilpailutusta?

Valitse Liedon muuttopalvelu, kun tarvitset ammattitaitoista, luotettavaa ja edullista muuttoapua.

Voit vaivattomasti pyytää meiltä tarjouksen muutostasi – tarjouspyynnön jättäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Tiesitkö, että muuttopalveluiden kilpailuttaminen voi säästää merkittävästi kuluissa? Autamme mielellämme tarjouksen laatimisessa muuttoasi varten ja annamme vinkkejä muuttoon liittyen. Kysy lisää asiakaspalvelustamme numerosta 0400 49 5252 tai täytä tarjouspyyntölomake!

Suunnitteletko muuttoa Lietoon? Lieto on kaunis ja rauhallinen kaupunki Turun läheisyydessä. Lieto on suosittu etenkin lapsiperheiden keskuudessa, sekä Lieto on tunnettu sen yrittäjämyönteisyydestä ja urheilun tukemisesta. Jos suunnittelet muuttoa Lietoon, Liedossa tai Liedosta ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan elämäsi sujuvin muutto!

 

Liedon Muuttopalvelu – Kokenut avustaja muuttoon

Tarjoamme laadukasta kotimuutto-, yritysmuutto- ja muuttokuljetuspalvelua kattavasti Liedossa sekä Varsinais-Suomen alueella. Tarvittaessa olemme käytettävissä myös muissa Suomen osissa. Muutot hoituvat meiltä ammattitaidolla ja suunnitellusti. Koulutettu ja pätevä henkilökuntamme huolehtii muutosta alusta loppuun. Voit luottaa Liedon Muuttopalveluun!

Valitse kokenut muuttoyritys Liedon alueella. Muutto vaatii sekä teknistä osaamista että fyysistä kuntoa. Asiantuntevien muuttotiimimme avulla arvokkaat tavarasi siirtyvät turvallisesti ja vakuutettuina uuteen kotiisi. Voimme muuttaa näkemyksesi muuton sujumisesta.

 

Laajat muuttopalvelut – Suomessa ja Euroopassa!

Meiltä tilaat vaivattomasti avaimet käteen -muuttopalvelun niin kotimaan kuin Euroopankin kohteisiin. Ammattitaitoinen muuttohenkilökuntamme varustautuu kaikilla tarvittavilla työkaluilla, kuten nokkakärryillä ja kiinnitysliinoilla, jotta tavaroidesi kuljetus tapahtuisi turvallisesti. Mukana on myös ekologisia ja monikäyttöisiä suojahuopia, jotka pitävät tavarasi suojassa koko matkan ajan. Liedon Muuttopalvelu huolehtii muutosta alusta loppuun.

Muuta kätevästi ja edullisesti!

Tarvitsetko edullista ja toimivaa muuttopalvelua? Liedon Muuttopalvelu on luotettava valinta, tarjoamme avaimet käteen -muuttopalvelun. Olemme nopeita ja edullisia muuttoalan ammattilaisia. Hoidamme koti- ja yritysmuutot tehokkaasti.

 

Miksi valita meidät?

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimi

Asiantuntijamme ovat päteviä ja huolellisia kaikissa muutto- ja kuljetustilanteissa. Muuttotiimimme varmistavat, että tavarasi siirtyvät uuteen osoitteeseen turvallisesti ja tehokkaasti.

 

Modernit ja tilavat muuttoautot

Hoidamme kaikenkokoiset muutot ripeästi ja luotettavasti. Käytössämme on sekä 19m3 muuttoauto että jopa 40m3:n kuorma-auto. Suuretkin ja painavat tavarat kulkevat helposti mukanamme. Muuttoautot ovat nykyaikaisia, joten muutto Liedon Muuttopalvelun kanssa on myös ympäristöystävällistä!

 

Ilmaiset muuttolaatikot

Tarjoamme kaikkiin muuttoihin ilmaiset muuttolaatikot! Voit hankkia meiltä myös edullisesti kaikki tarvittavat pakkausmateriaalit, kuten kiristemuovin, kuplamuovin ja pehmusteet turvallista pakkaamista varten.

 

Pakkauspalvelu

Tarjoamme kattavaa pakkauspalvelua. Hoidamme kaikki valmistelut, suojaukset ja jopa purkutyöt muuton jälkeen. Kysy lisätietoja pakkauspalvelusta henkilökunnaltamme!

 

Otamme vastuun vakavasti.

Me maksamme lain mukaisesti 24 % veron valtiolle kaikista muutoistamme, ja käytämme ansaitut varat kulujen ja investointien kattamiseen. Toimimme vastuullisesti ja meillä on voimassa oleva vastuuvakuutus, joka tarjoaa suojaa mahdollisten vahinkojen sattuessa – sekä meille että asiakkaillemme. Käsittelemme tavarasi huolellisesti jokaisessa vaiheessa. Vaikka joskus vaurioita voi tapahtua esimerkiksi nostamisen, kuljettamisen, lastaamisen tai purkamisen yhteydessä, sinun ei tarvitse huolehtia. Meillä on lainmukainen kuljetusvakuutus, joka korvaa rikkoutuneen irtaimiston arvon 20 euroa per kilogramma.

 

Onnistunut muutto Liedon seudulla

Olemme erikoistuneet muuttoihin Liedossa ja lähialueilla, mutta palvelemme myös muualla Suomessa. Kolmentoista vuoden aikana olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita muuttoja sekä kotitalouksille että yrityksille.

Olemme luotettava ja ammattitaitoinen muuttopalvelu Liedon alueella. Voit valita tarpeitasi vastaavat palvelut valikoimastamme – olipa tarpeenasi pelkkä kantoapu tai avaimet käteen -muuttopalvelu. Meiltä saat myös pakkaus- ja purkupalvelut sekä tyhjennykset, jotka kattavat kaikki tarpeesi Liedossa ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja tilaa maksuton hinta-arviokäynti!

 

 – Usein kysytyt kysymykset

Miten muuttopalvelun hinta muodostuu?

Muuttopalvelu sisältää paljon enemmän kuin pelkän tavaroiden siirron. Hintaan vaikuttavat itse muuttotyön lisäksi esimerkiksi vakuutukset, polttoainekulut, toimistomaksut, palkat, verot, markkinointi ja suunnittelu. Tarjoamme edullisia ja kiinteitä hintoja, jotka sisältävät kaikki edellä mainitut kulut. Pyydä rohkeasti tarjous – se ei velvoita sinua mihinkään!

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitaan?

Yleinen suositus on, että tarvitset yhden muuttolaatikon jokaista neliömetriä kohden. Tämä voi kuitenkin vaihdella, ja yleensä vähentämällä 10–15 laatikkoa neliöiden määrästä saat suunnilleen oikean määrän, jos käytät meidän laatikoitamme. Liedon Muuttopalvelun laatikot ovat tilavia, joten niihin mahtuu paljon tavaraa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään tässä asiassa – ota yhteyttä lomakkeella tai puhelimitse!

Paljonko muutto maksaa?

Muuton hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten asunnon koko, tavaroiden määrä, asukkaiden lukumäärä, kerros, mahdollinen hissi, tavaroiden koko ja paino, pääseekö kohteessa lähelle ovelle ja kuinka monta muuttomiestä tarvitaan. Karkeasti arvioiden muuton hinta voidaan laskea neliömetrien perusteella, asunnon neliöt kerrottuna 9 eurolla. Hissittömät kerrokset lisäävät hintaa 50–100 euroa per kerros. Yli 10 km:n matkoilla hintaan lisätään 1 euro per kilometri. Isompi muuttoauto tietysti kuluttaa enemmän polttoainetta.

Esimerkki: Tiina muuttaa Liedosta Helsinkiin. Asunnon koko on 40 m2, Liedossa hissi, Helsingissä ei. Kohde Helsingissä on 3. kerroksessa. Normaali tavaroiden määrä. Muuttotyö maksaa 40 x 9 € = 360 €. 3. kerros lisää hintaan 3 x 70 € = 210 €. Matkaa noin 170 km, lisätään 170 €. Kokonaishinta on 740 €.

Tämä on vain karkea arvio, ja jokainen muutto on yksilöllinen. Muuton hintaan vaikuttavat monet tekijät, ja tarkan tarjouksen saat täyttämällä tarjouslomakkeemme!

Kantaako kuljettaja myös tavaroita muuton yhteydessä?

Kyllä, kuljettaja auttaa myös tavaroiden siirtämisessä.

Voitteko kuljettaa minutkin uuteen osoitteeseen?

Kyllä, asiakkaat voivat matkustaa muuttoautossa uuteen osoitteeseen, mikäli tilaa on. Tämä kannattaa sopia erikseen ennen muuttopäivää.

 

Muutto ulkomaille

Olemme erikoistuneet muuttojen kuljettamiseen Euroopan alueella sekä Suomen ja Euroopan välillä, ja meillä on laaja kokemus ulkomaanmuutoista. Yleensä hoidamme suurempia tavaramääriä, mikä tekee hinnoittelusta edullista. Voimme myös järjestää pienempien tavaroiden kuljetuksen, ja tarvittaessa voimme yhdistää kuljetuksia.

Ulkomaanmuutot suoritamme kuorma-autoilla maanteitse tai meriteitse. Ulkomaanmuutto voi sisältää vain kuljetuksen tai voimme tarjota muuttomiehiä ja pakkaus- sekä suojauspalveluita ennen muuttoa, jotta se vastaa tarpeitasi.

Olemme toimittaneet asiakkaidemme muuttokuormia luotettavasti ja ammattitaitoisesti ympäri Eurooppaa.

 

Pitkän matkan muutot Suomessa

Tarjoamme myös pitkän matkan muuttoja Etelä-Suomesta Pohjois-Suomeen sekä muihin Suomen suuriin kaupunkeihin. Yhdellä kuormalla voimme muuttaa noin 150 neliömetrin tavarat uuteen osoitteeseen. Teemme viikoittain muuttoja Etelä-Suomesta aina Utsjoelle asti ja toiseen suuntaan.

 
Anna meidän tehdä muuttosi helpoksi ja huolettomaksi!

Tiedämme, että muutto voi olla stressaavaa ja kiireistä aikaa. Arjen kiireiden keskellä tavaroiden pakkaaminen, muuttopäivän aikatauluttaminen ja siivous voivat tuntua ylivoimaisilta tehtäviltä. Siksi muuttoyritykset, kuten Liedon Muuttopalvelu, haluavat tarjota laajan valikoiman palveluita helpottaakseen muuttoa.

Tarjoamme muuttopalveluita, jotka sisältävät kaiken tarvittavan sujuvaan muuttoon. Paras tapa hoitaa muutto on suunnitella se huolellisesti ja aloittaa valmistelut ajoissa. Muuttomiehemme auttavat organisoimaan muuton Liedossa niin, että kaikki sujuu suunnitellusti. Voit jättää muuton kokonaan meidän käsiimme – hoidamme tavaroiden pakkaamisen, siirtämisen, purkamisen ja jopa kalusteiden asentamisen. Luotettavat muuttomiehemme tekevät työn nopeasti ja huolellisesti. Valitse tarpeisiisi sopivat palvelut Liedon Muuttopalvelun valikoimasta ja varmista huoletonta muuttoa.

Liedon Muuttopalvelun muuttomiehet ovat suorittaneet lukuisia onnistuneita muuttoja Liedossa ja lähialueilla. Huolehdimme siitä, että muutto tapahtuu sovittuna ajankohtana ja budjetissa.

Olipa kyseessä sitten pieni kotimuutto tai suurempi yritysmuutto, Liedon Muuttopalvelun ammattitaitoiset muuttomiehet ovat valmiina auttamaan sinua! Tarjoamme myös vinkkejä muuttoon valmistautumiseen ja autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat palvelut.

5/5 . 1 arvostelua

Kerro kokemuksestasi

Haluamme tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta Turun Muuttopalvelussa ainutlaatuisen. Kiitämme palautteestanne!

Muuttopalvelu Turku

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.