Muuttopalvelu Loimaa

Hoidamme muutot Loimaalla ja lähialueilla

Oletko etsimässä luotettavaa muuttopalvelua Loimaalta tai kilpailuttamassa hintoja?

Loimaan muuttopalvelu, kun haluat luotettavan, ammattitaitoisen ja edullisen muuttopalvelun.

Meille voit jättää helposti ja nopeasti tarjouspyynnön, sen jättäminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Tiesitkö, että muuttopalveluiden kilpailuttaminen kannattaa, voit helposti säästää satoja tai jopa tuhansia euroja kilpailutuksen avulla. Teemme sinulle mielellämme tarjouksen muutostanne tai annamme neuvoja muuttoon liittyen. Kysy rohkeasti lisää asiakaspalvelustamme 0400 49 5252 tai täyttämällä tarjouspyyntölomake!

Suunnitteletko muuttoa Loimaalle? Loimaa on kaunis, maaseutumainen pikkukaupunki. Loimaa on suosittu lapsiperheiden keskuudessa ja Loimaa onkin kasvava kaupunki, jolla on tarjota monipuolisia työnmahdollisuuksia. Loimaa on tullut tunnetuksi sen moottoriurheilusta sekä monipuolisista harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksista. Jos suunnittelet muuttoa Loimaalle, Loimaalla tai Loimaalta, ota yhteyttä meihin, niin suunnittelemme yhdessä elämäsi sujuvimman muuton!

Loimaan Muuttopalvelu on asiantunteva muuttopalvelu, joka tarjoaa laadukasta kotimuutto-, yritysmuutto- ja muuttokuljetuspalvelua kattavasti Loimaalla ja koko Varsinais-Suomen alueella. Tarvittaessa olemme käytettävissä myös muissa Suomen osissa. Huolehdimme muutoista vaivattomasti, suunnitellen ja toteuttaen ne ammattitaidolla. Luotettavuuden takaavat koulutetut ja pätevät muuttomiehemme ja muu henkilökuntamme. Voit aina luottaa Loimaan Muuttopalvelun ammattitaitoon ja palveluun!

Anna kokeneen muuttoyrityksen hoitaa muuttoprojektisi Loimaan alueella. Muutto on sekä tekninen suoritus että fyysinen haaste. Kokeneiden ammattilaistemme avulla arvokkaimmatkin omaisuutesi siirtyvät turvallisesti ja vakuutettuina uuteen kotiisi. Muutamme käsityksesi muuttojen sujumisesta.

Tarjoamme kattavia muuttopalveluita niin Suomessa ja koko Euroopan alueella! Voit tilata meiltä avaimet käteen -palveluna muuton kaupungista toiseen. Ammattitaitoinen muuttohenkilökuntamme varustautuu jokaiseen muuttoon tarvittavilla työkaluilla, kuten nokkakärryillä ja kiinnitysliinoilla, varmistaakseen tavaroidesi turvallisen kuljetuksen. Mukana on myös ekologisia ja monikäyttöisiä suojahuopia, joilla peitämme tavarasi koko muuttomatkan ajaksi. Loimaan Muuttopalvelu huolehtii muutosta alusta loppuun.

 

Muuta edullisesti ja nopeasti!

Etkö löydä edullista ja toimivaa muuttopalvelua?

Loimaan Muuttopalvelu on luotettava muuttoyritys, joka tarjoaa avaimet käteen -muuttopalvelun.

Olemme nopeita ja edullisia muuttoalan ammattilaisia. Hoidamme koti- ja yritysmuutot tehokkaasti.

 

Miksi valita meidät?

  1. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta

Asiantuntijamme ovat päteviä ja huolellisia kaikissa muutto- ja kuljetustilanteissa. Muuttomiehemme takaavat, että tavaranne siirtyvät uuteen kohteeseen turvallisesti ja tehokkaasti.

  1. Uudenaikaiset ja suuret muuttoautot

Hoidamme kokonaisvaltaisesti kaikki muutot nopeasti ja luotettavasti. Käytössämme on sekä 19m3 muuttoauto, että jopa 40m3 kokoinen kuorma-auto. Pystymme helposti kuljettamaan suuret ja painavatkin tavarat. Muuttoautomme ovat uudenaikaisia, joten muuttaminen Loimaan Muuttopalvelun kanssa on myös ekologista!

  1. Ilmaiset muuttolaatikot

Tarjoamme myös kaikkiin muuttoihimme ilmaiset muuttolaatikot! Meiltä saat myös edullisesti kaikki muuttoon tarvittavat pakkaustarvikkeet, kuten kiristemuovin, kuplamuovin ja muut pehmikkeet turvallista pakkaamista varten.

  1. Pakkauspalvelu

Tarjoamme kattavan pakkauspalvelun. Me hoidamme kaikki valmistelutyöt, suojaukset ja jopa purkutyöt muuton jälkeen. Kysy lisää pakkauspalvelusta henkilökunnaltamme!

 

Vastuu on meille avain arvo.

Otamme vastuuta mm. maksamalla valtiolle 24 % veroa kaikista muutoistamme, sekä rahoitamme kulut ja investoinnit omalla työllämme ansaituilla varoilla.

Yrityksemme toimii vastuullisesti, sillä meillä on voimassa oleva vastuuvakuutus, joka tarjoaa suojaa sekä meille että asiakkaillemme mahdollisten vahinkojen tapahtuessa. Huolehdimme kaikkien tavaroiden käsittelystä varovaisesti muutoissa. Vaikka joskus vahinkoja voi sattua esimerkiksi nostamisessa, kuljettamisessa, lastaamisessa tai purkamisessa, ei tarvitse huolestua, koska meillä on lakisääteinen kuljetusvakuutus, joka korvaa rikkoutuneen irtaimiston arvon 20 € per kilogramma.

 

Onnistunut muutto Loimaan seudulla

Olemme erikoistuneet muuttoihin Loimaalla ja lähialueilla, mutta palvelemme myös muualla Suomessa. Olemme toimineet alalla menestyksekkäästi kolmentoista vuoden ajan ja suorittaneet lukuisia onnistuneita muuttoja sekä kotitalouksille että yrityksille.

Olemme luotettava ja ammattitaitoinen muuttopalvelu, joka toimii Loimaan alueella. Voit valita tarpeisiisi sopivan palvelun valikoimastamme, oli kyseessä sitten pelkkä kantoapu tai avaimet käteen -muuttopalvelu. Tarjoamme myös pakkaus- ja purkupalveluita sekä tyhjennyksiä, jotka kattavat kaikki tarpeesi Loimaalla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja tilaa maksuton hinta-arviokäynti!

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

  1. Mistä muuttopalvelun hinta muodostuu

Muuttopalvelu on paljon muutakin, kuin vain tavaroiden kantaminen. Muuton hinta muodostuu itse muuttotyön lisäksi vakuutuksista, polttoainekuluista, toimistomaksuista, palkoista, veroista markkinoinnista ja suunnittelusta. Tarjoamme muuttojamme edulliseen ja kiinteään hintaan, tähän hintaan on laskettu kaikki edellä mainitut kulut. Kysy rohkeasti tarjousta, se on täysin ilmaista!

  1. Montako muuttolaatikkoa tarvitsen?

Yleinen sanonta on, että niin monta muuttolaatikkoa tarvitaan, kuin on neliöitä. Tämä voi pitää paikkaansa, jos irtaimistoa on reilusti, yleensä kuitenkin riittää neliömäärä miinus 10-15 laatikkoa, jos käytätte muutossanne meidän laatikoita. Loimaan muuttopalvelun laatikot ovat isoja ja syviä, joten niihin mahtuu paljon tavaraa. Asiakaspalvelumme osaa auttaa teitä tässäkin asiassa, kysy lisää yhteydenottolomakkeella tai soittamalla meille!

  1. Paljonko muutto maksaa?

Muuton hintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten asunnon koko, tavaramäärä, asukasmäärä, kerros, mahdollinen hissi, tavaroiden koko ja paino, pääseekö kohteissa oven lähelle ja kuinka monta muuttomiestä muuttoon tarvitaan.

Hyvä nyrkkisääntö muuton hinnaksi meille on, että neliöiden määrä kerrottuna 9€, tähän päälle hintaan vaikuttaa asunnon kerros, jokainen hissitön kerros lisää hintaa 50€ - 100€. Tämän lisäksi yli 10 km muutoissa 1km/1€. Isompi muuttoauto vie hieman enemmän polttoainetta.

 

Esimerkki, Tiina muuttaa Loimaalta Helsinkiin, asunnon koko 40m2 ja Loimaan kohteessa on hissi, Helsingissä ei ole, siellä asunto sijaitsee 3 kerroksessa, normaali määrä tavaraa, muuttotyö maksaa 40 x 9 = 360€, tähän lisäksi 3. kerrokseen muutto maksaa 3 x 70€ = 210€, matkakulu noin 170 km eli +170€, muuton kokonaishinnaksi muodostuu 740€

Tämä on kuitenkin karkea arvio ja jokainen muutto on yksilöllinen. Muuton hintaan voivat vaikuttaa monet tekijät ja parhaan tarjouksen saat, kun täytät meidän tarjouslomakkeemme!

  1. Kantaako kuljettaja Myös Tavaroita Muuton Yhteydessä?

Kyllä, kuljettaja toimii myös kantajana.

  1. Pääseekö asiakas muuttoautomme kyydissä uuteen kohteeseen?

Asiakas pääsee muuttoryhmämme kyydissä uuteen osoitteeseen, mikäli autossa on tilaa. Tästä on hyvä keskustella erikseen ennen muuttoa.

 

Ulkomaanmuutot

Olemme erikoistuneet kuljettamaan muuttokuormia Euroopan alueella ja Suomen ja Euroopan välillä, ja meillä on vuosien kokemus tällaisista ulkomaanmuutoista. Tyypillisesti suoritamme ulkomaanmuuttoja suuremmille tavaramäärille, mikä mahdollistaa kustannustehokkaan hinnoittelun. Voit kysyä myös pienempien tavaramäärien muuttamista, jolloin voimme yrittää yhdistää sen toiseen kuljetukseen.

Ulkomaanmuutot toteutamme kuorma-autoilla sekä maanteitse että meriteitse. Ulkomaanmuutto voi sisältää pelkän kuljetuksen tai tarvittaessa voimme tarjota myös muuttomiehiä sekä pakkaus- ja suojauspalveluita ennen muuttoa, jotta se vastaa tarpeitasi.

Olemme luotettavasti ja ammattitaitoisesti toimittaneet kymmenien asiakkaidemme muuttokuormia ympäri Eurooppaa.

 

Pitkän matkan muutot Suomessa

Tarjoamme myös pitkän matkan muuttoja Etelä-Suomesta Pohjois-Suomeen sekä muihin Suomen suurimpiin kaupunkeihin edullisesti ja ammattitaitoisesti. Yhdellä kuormalla pystymme tarvittaessa muuttamaan noin 150 neliömetrin tavarat kerralla uuteen osoitteeseen. Teemme viikoittain muuttoja Eteläsuomesta Utsjoelle asti ja tietysti myös toiseen suuntaan.

 

Jätä tarjouspyyntö ja varaa elämäsi helpoin muutto!

Ymmärrämme, että monille muutto on kiireinen ja stressaava tapahtuma, jossa ammattilaisen apu voi olla korvaamatonta. Siksi hoidamme muuton puolestasi, oli kyseessä sitten kodin tai toimiston muutto. Kannamme huonekalut ja tavaralaatikot kuljetusautoon, kuljetamme ne uuteen osoitteeseen ja asetamme ne paikoilleen sisälle. Tarjoamme kaiken tämän avaimet käteen -periaatteella, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään itse.

Tarjoamme mahdollisimman stressittömän muuttopalvelun Loimaalla ja kaikkialla Suomessa. Ymmärrämme, että muutto ja siihen valmistautuminen voivat aiheuttaa ylimääräistä huolta ja stressiä. Arjen kiireiden keskellä tavaroiden pakkaaminen, muuttopäivän aikatauluttaminen ja muuttosiivouksen järjestäminen voivat tuntua kuormittavilta. Siksi muuttoyritykset, kuten Loimaan Muuttopalvelut haluavat tarjota asiakkailleen kattavat muuttopalvelut ja helpottaa muuton toteuttamista.

Tarjoamme muuttopalveluita, jotka sisältävät kaiken tarvittavan sujuvaan ja nopeaan muuttoon. Paras tapa hoitaa muutto on suunnitella se huolellisesti ja aloittaa tavaroiden järjestely hyvissä ajoin. Muuttomiehemme auttavat organisoimaan muuton Loimaalla niin, että muuttopäivä sujuu ilman yllätyksiä tai turhia viivästyksiä. Voit jättää muuton kokonaan meidän hoidettavaksemme, jolloin huolehdimme tavaroiden pakkaamisesta, siirtämisestä uuteen osoitteeseen, laatikoiden purkamisesta ja tarvittaessa jopa kalusteiden asentamisesta. Ammattitaitoiset muuttomiehemme hoitavat työn nopeasti ja luotettavasti. Voit valita juuri sinun muuttoosi sopivat palvelut Loimaan Muuttopalvelun muuttopalveluista. Muuttoavullamme varmistat onnistuneen ja huolettoman muuton.

Loimaan Muuttopalvelun muuttomiehet ovat suorittaneet jo satoja muuttoja Loimaalla ja Loimaan seudulla. Huolehdimme siitä, että muutto toteutetaan sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Oli kyseessä sitten pieni kotimuutto tai suuremman toimiston siirtäminen uusiin tiloihin, Loimaan Muuttopalvelun muuttomiehet ovat valmiina auttamaan! Tarjoamme myös vinkkejä muuttoon valmistautumiseen ja avustamme sinua muuttopalveluiden valitsemisessa.

4.7/5 . 12 arvostelua

Kerro kokemuksestasi

Haluamme tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta Turun Muuttopalvelussa ainutlaatuisen. Kiitämme palautteestanne!

Muuttopalvelu Turku

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.