Muuttopalvelu Parainen - Pargas

Nopeaa ja luotettavaa apua muuttoon Paraisilla ja lähiympäristön alueilla (Turku, Paimio, Kaarina, Salo, Naantali…)

Oletko etsimässä ammattitaitoista muuttoapua Paraisten alueella vai suunnitteletko muuttoa ja haluat vertailla muuttojen hintoja? Valitse Paraisten Muuttopalvelu, kun tarvitset luotettavaa, kilpailukykyistä ja ammattitaitoista muuttoyritystä.

Voit helposti pyytää tarjouksen muuttopalvelustasi meiltä – tarjouspyynnön tekeminen ei maksa mitään eikä edellytä sitoutumista mihinkään.

Tiesitkö, että eri muuttoavun tarjoajien vertailu voi merkittävästi alentaa muuttoon liittyviä kustannuksia? Olemme valmiita auttamaan sinua tarjouksen laatimisessa ja jaamme hyödyllisiä vinkkejä liittyen muuttoon. Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme numerosta 0400 49 5252 tai täytä tarjouspyyntölomake!

Harkitsetko muuttoa Paraisille? Parainen on idyllinen ja rauhallinen kaupunki saaristossa. Parainen on erityisesti perheiden ja mökkeilijöiden suosiossa, ja kaupunki tunnetaankin sen kauniista saaristosta ja upeista rannoista, jotka houkuttelevat ihmisiä kauempaakin. Jos harkitset muuttoa Paraisten alueelle, Paraisten Muuttopalvelu on täällä tukemassa sinua ja varmistamassa, että muutto sujuu mahdollisimman vaivattomasti!

Paraisten Muuttopalvelu – Kokenut tiimi auttamassa muutossa

Tarjoamme laadukasta muuttopalvelua kodin, yrityksen ja tavarankuljetuksen osalta kattavasti Paraisilla ja sen ympäristössä. Voimme myös hoitaa muuttoja muualla Suomessa tarvittaessa. Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että muutto sujuu kitkattomasti alusta loppuun asti. Voit luottaa Paraisten Muuttopalveluun!

 

Valitse kokenut muuttoalan ammattilainen Paraisten alueella. Muutto vaatii sekä teknistä osaamista että fyysistä voimaa. Ammattitaitoinen muuttoapu voi helpottaa muuton sujumista merkittävästi. Meidän muuttoyrityksemme tarjoaa myös erilaisia palveluita, kuten pakkaus- ja purkupalvelut, tavaroiden siirron ja kuljetuksen, sekä mahdollisesti myös asennus- ja kokoamispalvelut. Meiltä onnistuu myös vanhan asunnon kunnollinen loppusiivous. Näin voit keskittyä itse uuteen elämänvaiheeseen ja antaa ammattilaisten hoitaa käytännön asiat. Asiantunteva muuttotiimimme huolehtii siitä, että tavarasi siirretään uuteen kotiisi turvallisesti ja vakuutettuna.

 

Laajat muuttopalvelut – Kotimaassa ja ulkomailla!

 Meiltä voit tilata helposti avaimet käteen -muuttopalvelun sekä kotimaassa että ulkomailla. Kokeneet muuttoammattilaisemme ovat varustautuneet tarvittavilla työkaluilla, kuten kuljetuskärryillä ja sidontaliinoilla, jotta tavaroidesi kuljetus tapahtuu turvallisesti. Mukana on myös ympäristöystävällisiä ja monipuolisesti käytettäviä suojapeitteitä, jotka pitävät tavarasi turvassa kuljetuksen aikana. Paraisten Muuttopalvelu huolehtii muutosta alusta loppuun.

Olipa sitten muutto lähelle tai kauas, olemme valmiina auttamaan sinua. Tarjoamme monipuolisia palveluja, jotka tekevät muutostasi sujuvaa ja huoletonta. Olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai kansainvälinen muutto, olemme täällä tukemassa sinua.

Muutto on iso elämänmuutos, joka voi olla sekä jännittävä että haastava kokemus. Se voi tapahtua monista eri syistä, kuten uuden työn tai opiskelupaikan vuoksi, perheen kasvaessa, asuinpaikkakunnan vaihtuessa tai elämäntilanteen muuttuessa. Muutokseen liittyy usein paljon käytännön järjestelyjä ja päätöksiä, mutta samalla se avaa myös uusia mahdollisuuksia ja seikkailuja. Muuttaminen voi olla paikallisesti tai kauas, samalla paikkakunnalla tai eri maassa. Riippumatta siitä, kuinka lähelle tai kauas muutto tapahtuu, se vaatii huolellista suunnittelua ja valmistelua. Muuton suunnittelu alkaa yleensä jo hyvissä ajoin ennen itse muuttopäivää. Me Paraisten muuttopalvelussa osaamme neuvoa sinut alkuun muuttosi järjestelyssä, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä elämäsi helpoin muutto!

 

Miksi valita meidät?

 Kokenut ja ammattitaitoinen tiimi

Asiantuntijamme ovat koulutettuja ja huolellisia kaikissa muutto- ja kuljetustilanteissa. Muuttotiimimme varmistavat, että tavarasi saapuvat uuteen osoitteeseen turvallisesti ja tehokkaasti.

 Nykyaikaiset ja tilavat muuttoautot

Hoidamme erikokoiset muutot tehokkaasti ja luotettavasti. Meillä on käytössämme erikokoisia muuttoautoja, kuten 19 m3:n ja jopa 40 m3:n kuorma-autoja. Suuretkin ja painavat esineet siirtyvät helposti kanssamme. Muuttoautot ovat moderneja ja ympäristöystävällisiä, joten muutto Paraisten Muuttopalvelun avulla on vastuullinen valinta!

Ilmaiset muuttolaatikot

Tarjoamme ilmaisia muuttolaatikoita kaikkiin muuttoihin! Voit myös hankkia meiltä edullisesti tarvittavaa pakkausmateriaalia, kuten käärimiskalvoa, kuplamuovia ja suojausmateriaaleja turvallista pakkaamista varten.

Pakkauspalvelu

Tarjoamme kattavaa pakkauspalvelua. Hoidamme kaikki valmistelut, suojaamiset ja jopa purkutyöt muuton jälkeen. Lisätietoja pakkauspalvelusta saat henkilökunnaltamme!

Otamme vastuumme vakavasti

Kaikissa muutoissamme noudatamme lakien mukaisesti 24 %:n arvonlisäveroa ja käytämme saamamme tulot kulujen ja investointien kattamiseen. Toimimme vastuullisesti ja meillä on voimassa oleva vastuuvakuutus, joka antaa turvaa mahdollisissa vahinkotilanteissa – niin meille kuin asiakkaillemme. Käsittelemme tavaroitasi huolellisesti joka vaiheessa. Vaikka vahinkoja voi joskus sattua esimerkiksi nostossa, kuljetuksessa, lastauksessa tai purkamisessa, sinun ei tarvitse olla huolissasi. Meillä on voimassa oleva kuljetusvakuutus, joka korvaa vahingoittuneen omaisuuden arvon 20 euroa per kilogramma.

 

Onnistunut muutto Paraisten seudulla

Erikoistumisemme kohteena ovat muutot Paraisilla ja sen lähiympäristössä, mutta toimimme myös muualla Suomessa. Yli kahdentoista vuoden kokemuksella olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita muuttoja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Voit luottaa luotettavaan ja kokeneeseen muuttoapuumme Paraisten alueella. Tarjoamme monipuolisia palveluja, jotka tekevät muutostasi sujuvaa ja vaivatonta. Oli kyse sitten tavaroiden kuljettamisesta tai täyden palvelun muutosta, olemme täällä sinua varten. Valitse Paraisten Muuttopalvelu ja tee muutostasi stressitön kokemus.

Muuttopalvelu Parainen
Yleisimmät kysymykset

Mistä asioista muuttopalvelun hinta koostuu?
Muuttoapuun liittyy monia tekijöitä pelkän tavaroiden kuljetuksen lisäksi. Hintaan vaikuttavat muun muassa vakuutukset, polttoainekustannukset, toimistokulut, palkat, verot, markkinointi ja suunnittelu. Tarjoamme selkeitä ja kohtuullisia hintoja, jotka kattavat kaikki edellä mainitut kulut. Älä epäröi pyytää tarjousta – se ei sido sinua mihinkään!

Kuinka monta muuttolaatikkoa muutossa tarvitsee?
Yleensä tarvitset yhden muuttolaatikon jokaista neliömetriä kohden. Tämä voi kuitenkin vaihdella, ja yleensä vähentämällä 10–15 laatikkoa neliömetrien määrästä saat suunnilleen oikean määrän käyttäessäsi meidän laatikoitamme. Paraisten Muuttopalvelun laatikot ovat tilavia, joten ne mahtuvat paljon tavaraa. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään tässä asiassa – ota yhteyttä lomakkeella tai puhelimitse!

Miten muuton hinta lasketaan?
Muuton hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten asunnon koko, tavaroiden määrä, asukkaiden lukumäärä, kerros, mahdollinen hissi, tavaroiden koko ja paino, pääsy kohteeseen ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Karkeasti arvioiden muuton hinta voidaan laskea neliömetrien perusteella, asunnon neliöt kerrottuna 9 eurolla. Kerroksista ilman hissiä lisätään hintaan 50–100 euroa per kerros. Yli 10 kilometrin matkoilla hintaan lisätään 1 euro per kilometri. Isompi muuttoauto toki kuluttaa enemmän polttoainetta.

Esimerkki: Matti muuttaa Paraisten Paraisilta Turkuun. Asunnon koko on 40 m2, Paraisten Paraisilla on hissi, Turussa ei ole. Kohde Turussa on 3. kerroksessa. Tavaramäärä on normaali. Muuttotyö maksaa 40 x 9 € = 360 €. 3. kerros lisää hintaan 3 x 70 € = 210 €. Matkaa noin 40 kilometriä, lisätään 40 €. Kokonaishinta on 610 €.

Tämä on yksinkertainen arvio, ja jokainen muutto on yksilöllinen. Muuton hintaan vaikuttavat monet tekijät, ja saat tarkan tarjouksen täyttämällä tarjouspyyntölomakkeemme!

 

Voiko kuljettaja auttaa myös tavaroiden siirtämisessä muuton yhteydessä?
Kyllä, kuljettaja auttaa myös tavaroiden siirtämisessä.

Voiko asiakas tulla uuteen osoitteeseen muuttoauton kyydissä?
Kyllä, asiakkaat voivat matkustaa muuttoautossa uuteen osoitteeseen, mikäli tilaa on. Tämä kannattaa sopia etukäteen ennen muuttopäivää.

 

Muutot ulkomaille

Olemme erikoistuneet muuttojen kuljettamiseen Euroopassa ja Suomen ja Euroopan välillä, ja meillä on laaja kokemus kansainvälisistä muutoista. Yleensä hoidamme suurempia kuormia, mikä tekee hinnoittelusta edullisempaa. Voimme myös järjestää kuljetuksen pienemmille tavaroille, ja tarpeen mukaan voimme yhdistää kuljetuksia.

Kansainväliset muutot suoritamme kuorma-autoilla maanteitse tai meriteitse. Kansainväliseen muuttoon voi sisältyä vain kuljetuspalvelu tai voimme tarjota myös muuttotiimejä sekä pakkaus- ja suojauspalveluita ennen muuttoa, jotta se vastaa tarpeitasi.

Olemme luotettavasti ja ammattitaitoisesti toimittaneet asiakkaidemme omaisuutta ympäri Eurooppaa.

Pitkän matkan muutot Suomessa

Tarjoamme myös pitkiä muuttoja Etelä-Suomesta Pohjois-Suomeen ja muihin Suomen suuriin kaupunkeihin. Yhdellä kuormalla voimme kuljettaa noin 150 neliömetriä tavaraa uuteen osoitteeseen. Teemme säännöllisesti muuttoja Etelä-Suomesta aina Lappiin asti ja päinvastoin. 

Anna meidän tehdä muuttosi vaivattomaksi ja huolettomaksi!

 

Ymmärrämme, että muutto voi olla stressaavaa ja kiireistä aikaa. Arjen kiireiden keskellä tavaroiden pakkaaminen, muuttopäivän aikatauluttaminen ja siivous voivat tuntua ylivoimaisilta tehtäviltä. Siksi muuttoyritykset, kuten Paraisten Muuttopalvelu, haluavat tarjota monipuolisia palveluita, jotka tekevät muutosta sujuvampaa.

Tiesitkö, että muutto voi olla myös kestävä valinta. Muuton yhteydessä on hyvä käydä läpi tavarat ja päättää, mitä tarvitsee mukaan uuteen asuntoon ja mistä voi luopua. Kierrättäminen ja lahjoittaminen ovat hyviä vaihtoehtoja ylimääräisten tavaroiden hävittämiseen. Me teemme muuttojen yhteydessä ja erikseen kierrätyspalveluita, kysyy lisää asiakaspalvelustamme!

Tarjoamme muuttoapua, joka kattaa kaiken tarvittavan vaivattoman muuton takaamiseksi. Parasta on suunnitella muutto huolellisesti ja aloittaa valmistelut ajoissa. Muuttotiimimme auttavat järjestämään Paraisilla muuton niin, että kaikki sujuu suunnitellusti. Voit luottaa meihin hoitamaan tavaroiden pakkaamisen, siirtämisen, purkamisen ja jopa kalusteiden kokoamisen. Kokenut muuttotiimimme hoitaa työn nopeasti ja huolellisesti. Valitse tarpeisiisi sopivat palvelut Paraisten Muuttopalvelun valikoimasta ja takaamme stressittömän muuton.

Paraisten Muuttopalvelun ammattilaiset ovat suorittaneet useita onnistuneita muuttoja Paraisilla ja sen ympäristössä. Huolehdimme siitä, että muutto tapahtuu sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Olipa muutettava koti suuri tai pieni, tai tarvitsetpa yritysmuuttoa tai vain kantoapua, Paraisten Muuttopalvelun ammattitaitoiset muuttotiimiläiset ovat valmiina auttamaan sinua! Tarjoamme myös neuvoja muuttoon valmistautumiseen ja autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat palvelut.

Arvostelut

Suuri kiitos kaikille arvostelun ja palautteen jättäneille!

 

Yhteystietonsa palautteen yhteydessä ilmoittaneiden kesken arvotaan kuukausittain Turun Muuttopalvelu -aiheisia tuotteita!

4.8/5 . 53 arvostelua

Kerro kokemuksestasi

Haluamme tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta Turun Muuttopalvelussa ainutlaatuisen. Kiitämme palautteestanne!

Muuttopalvelu Turku

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.

Muuttopalvelu Turku

Kiitos paljon yhteydenotostasi.

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.