Muuttosiivous

Pyydä muutollesi edullinen tarjous täyttämällä tämä lomake.
Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista ja riskitöntä, koska se ei sido sinua mihinkään.

(Keskimääräinen täyttämiseen kuluva aika: 1 minuutti)

Ulkoista työläs ja stressaava loppusiivous

Muuton jälkeen on tärkeää tehdä vanhan asunnon loppusiivous. Kun tavarat on kannettu uuteen osoitteeseen, on tyhjän asunnon siivous entisen asukkaan vastuulla ennen uuden asukkaan muuttoa. Tarjoamme Turun seudulla tehokasta ja ammattitaitoista muuttosiivousta, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä itse, ja voit keskittyä itse muuttoon.

Muuttosiivous tulee tehdä huolellisesti. Palkkaamalla ammattilaisen säästät omaa aikaasi ja saat parhaat lopputuloksen. Loppusiivouksen jälkeen asunnon tulee näyttää siistiltä ja hyväkuntoiselta, sekä täyttää uuden ostajan tai vuokralaisen vaatimukset. Muuttosiivous voi olla myös paikallaan, jos asunnossa on vastikään remontoitu tai asunto on ollut pitkään lomittain asuttuna tai tyhjillään.

Miksi tilata muuttosiivous (Siivouspalvelu)?

Tilaamalla muuttosiivouksen avaimet käteen -pakettina muuttosi sujuu jouhevammin, sekä pääset nauttimaan uudesta kodistasi nopeammin. Miksi jäädä puunaamaan vanhaa kotia, kun voisit yhtä hyvin olla jo nauttimassa uudesta kodistasi? Muuttopalvelun yhteydessä voidaan myös sopia muutettavan kohteen siivouksesta, jolloin säästät rutkasti aikaa ja vaivaa.

Jos asunto on suuri, hankalasti siivottava ja muutettavan tavaran määrä on poikkeuksellisen suuri, kannattaa harkita muuttosiivouksen tilaamista ammattilaiselta. Sen lisäksi että säästät aikaa, ovat ammattilaiset tehokkaampia siivoamaan, sekä saat useimmiten kattavamman ja laajemman siivouspaketin.

Muuttosiivouksen hinta riippuu suurimmaksi osaksi asunnon tai muutettavan tilan koosta. Muista myös että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, kun tilaat siivouspalveluita avaimet käteen -periaatteella.

Turun Muuttopalvelu tarjoaa laadukkaan muuttosiivouksen vuosien kokemuksella.

Mitä muuttosiivous sisältää?

Muuttosiivous sisältää aina perusteellisen loppusiivouksen muuton jälkeen.

Loppusiivoukseen kuuluu yleensä:

 • Imurointi
 • Lattioiden pesu
 • Ikkunoiden ja ikkunalautojen puhdistus
 • Pölyjen pyyhkiminen ja pintojen puhdistus
 • Kylpyhuoneen ja keittiön perusteellinen siivous
 • Roskien vienti

Jos teet muuttosiivouksen itse, ota nämä seikat huomioon:

 • Tee muistilista ja aikataulu hyvissä ajoin
 • Hanki tarvittavat siivousvälineet ja -aineet ajoissa
 • Puhdista myös muutettavat tavarat ennen loppusiivousta
 • Siivoa uusi asunto ennen vanhan tyhjentämistä
 • Varaa muuttosiivoukseen riittävästi aikaa

Yleiset toimenpiteet – Koko asunto

Muuttosiivous on hyvä aloittaa yleisten tilojen, kuten keittiön, olohuoneen sekä eteisen siivouksella. Yleisten tilojen siivous koostuu imuroinnista ja moppaamisesta, sekä pölyjen ja pintojen pyyhkimisestä. Yleisten tilojen kunto antaa ensivaikultelman koko asunnosta, joten tätä vaihetta et halua ohittaa.

Lattian ja pintojen lisäksi tulee muuttosiivouksen yhteydessä myös pestä ikkunat ja kaapistot. Muuttosiivouksen toimenpiteiden lista on pitkä, joten voit halutessasi ulkoistaa osan toimenpiteistä ammattilaiselle, jolloin et joudu yksin puunaamaan asuntoa lattiasta kattoon.

Keittiö

Keittiön siivous on yksi muuttosiivouksen työläimmistä osista, jolloin ammattilaisen apu tulee monella tarpeeseen. Pelkkä keittiön imurointi ja pintojen pyyhkiminen ei riitä, vaan myös uuni, roskakaappi, välitilat sekä jääkaappi ja pakastin tulee puhdistaa seuraavia asukkaita varten.

Etenkin suuremman ja kovalla käytöllä olleen keittiön kohdalla siivoojan palkkaaminen on kannattavaa. Säästät aikaa muille muuttoon liittyville toimenpiteille, ja saat parhaan lopputuloksen keittiön siivoukseen. Ammattitaitoinen siivooja osaa valita oikeat pesuaineet ja työvälineet, jolloin lopputulos on paras mahdollinen ja keittiön huonekalut ovat kuin uudenveroisia.

 

Kylpyhuone ja WC

Loppusiivouksen vaikein ja työläin vaihe on kylpyhuoneen ja WC:n perinpohjainen siivous. Kylpyhuoneessa voi piillä likaa ja epäpuhtauksia, jotka jäävät tavallisessa viikkosiivouksessa huomioimatta. Kylpyhuoneen siivouksen yhteydessä ei tule myöskään unohtaa saunan huolellista pesua.

Jos kyseessä on äärimmäinen likainen kylpyhuone, on ammattilaisen palkkaaminen enemmän kuin suositeltavaa. Oikeilla aineilla ja välineillä likainenkin kylpyhuone muuttuu uudenveroiseksi.

Sovi muuttosiivous muuton yhteyteen – Säästä aikaa ja hermoja

Etenkin suuremman muuton kohdalla loppusiivouksen ulkoistaminen ammattilaiselle on aikaa ja hermoja säästävä ratkaisu, joka takaa kaiken lisäksi vielä parhaan mahdollisen lopputuloksen. Turun Muuttopalvelun ammattitaitoiset muuttosiivoojat takaavat täydellisen lopputuloksen käyttäen parhaita välineitä ja siivousaineita.

Palkkaamalla ammattilaisen tekemään loppusiivouksen voit keskittyä täysin itse muuttoon, ja unohtaa vanhan asunnon puunaamisen samalla kuin pääset välittömästi nauttimaan uudesta kodistasi. Tarjoamme Turun seudulla laadukkaat muuttosiivoukset, joiden lopputulos on vertaansa vailla.

Muuttosiivous Turku

Arvostelut

Suuri kiitos kaikille arvostelun ja palautteen jättäneille!

 

Yhteystietonsa palautteen yhteydessä ilmoittaneiden kesken arvotaan kuukausittain Turun Muuttopalvelu -aiheisia tuotteita!

 
4.8/5 . 80 arvostelua

Kerro kokemuksestasi

Haluamme tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta Turun Muuttopalvelussa ainutlaatuisen. Kiitämme palautteestanne!

Muuttopalvelu Turku

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.