Siivouspalvelu Turku

Tehokas ja joustava siivouspalvelu Turun seudulla

Pyydä tarjous kertaluontoisesta tai jatkuvasta siivouspalvelusta – tarpeesi mukaan.
Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista ja riskitöntä, koska se ei sido sinua mihinkään.

(Keskimääräinen täyttämiseen kuluva aika: 1 minuutti)

Tilaat säännöllisen kotisiivouksen

Nautit siivouspalvelun tuomasta helpotuksesta ja säästät aikaasi muihin asioihin.

Kotitalousvähennykseen tarvittavat tiedot aina taskussasi

Löydät kaikista siivouksista tiedot sekä henkilökohtaisen kotitalousvähennyskoosteen sähkopostista. Saat myös vuodenvaihteessa ohjeet sähköpostiisi kotitalousvähennyksen teosta.

Siivouspäivä Ja Siivous

Haet kotitalousvähennystä silmänräpäyksessä lähettämämme koosteen avulla – lopputuloksena saat 60% siivoustesi kokonaishinnasta takaisin verotuksessa .

Etsitkö luotettavaa, ammattimaista ja edullista siivouspalvelua Turussa tai Turun seudulla? Olet saapunut oikeaan paikkaan. Turun Muuttopalvelu tarjoaa korkealaatuista siivouspalvelua, joka tekee arjestasi mukavampaan, jouhevampaa ja ennen kaikkea puhtaampaa.

Uskomme, että siivous on paljon muutakin kuin imurointia tai pölyjen pyyhkimistä – se on sitoutumista täydelliseen lopputulokseen, yksityiskohtien huomioimista sekä täyttä pyrkimystä ylittää asiakkaamme odotukset. Meidän tiimimme koostuu kokeneista alan ammattilaisista, jotka käyttävät vain parhaita siivousvälineitä ja tehokkaimpia keinoja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ymmärrämme, että jokainen tila on erilainen, minkä vuoksi räätälöimme palvelumme vastaamaan kotisi tai toimistosi tarpeita. Palvelumme ei ole ainoastaan siivous, vaan pyrkimys luoda terveellisempi, viihtyisämpi ja turvallisempi ympäristö sinulle ja perheellesi.

Kodin siivous Turku – Puhdas ja terveellinen koti

Kun valitset Turun Muuttopalvelun, et saa ainoastaan puhdasta kotia – saat myös mielenrauhaa kun tiedät että asialla on alan parhaat ammattilaiset. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä, ja se näkyy kaikessa tekemisessämme aina huippulaatuisesta työnjäljestä ystävälliseen asiakaspalveluumme.

Oli kyseessä sitten pieni yksiö, suurempi toimisto tai mitä vaan siltä väliltä – sitoudumme tarjoamaan ensiluokkaista palvelua jokaiselle asiakkaalle. Ota yhteyttä jo tänään ja koe puhdas jälki, jonka vain ammattitaitoinen siivouspalvelu voi tarjota.

Pyydä tarjous siivouspalvelusta

Laadukas ja luotettava siivouspalvelu Turussa ja Turun lähialueella

Turun Muuttopalvelu tarjoaa kokonaisvaltaista, laadukasta ja ennen kaikkea luotettavaa siivouspalvelua. Ymmärrämme, kuinka järjestys ja puhtaus ovat avainasemassa kodin tai työympäristön viihtyisyydessä. Puhtaus ja järjestys eivät ole ainoastaan esteettisiä tekijöitä, vaan ne vaikuttavaan suoraan hyvinvointiimme.

Siivouspalvelumme ykkösprioriteetti on tarjota vain parasta laatua jokaisessa siivoustehtävässämme. Se tarkoittaa huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta, sekä parhaita tilannekohtaisia ratkaisuja ja välineitä. Kokeneella henkilökunnallamme on käytössä alan viimeisimmät välineet ja siivousaineet, jotka takaavat kerrasta toiseen puhtaan ja perusteellisen lopputuloksen.

Luotettavuus on menestyksemme salaisuus. Se tarkoittaa, että olemme aina ajoissa, pysymme aikataulussa sekä pidämme lupauksemme. Kunnioitamme kotiasi tai työpaikkaasi ja kohtelemme sitä kuin omaamme. Ymmärrämme, että luottamus on ansaittava, ja teemme aina parhaamme ollaksemme luottamuksesi arvoisia.

Kun luotat kotisi tai toimistosi siivouksen meidän käsiimme, voit itse keskittyä olennaiseen, oli kyseessä sitten työ, perhe tai muu itsellesi tärkeä asia. Anna ammattilaiset hoitaa siivous puolestasi. Tarjoamme aina henkilökohtaista palvelua, joka räätälöidään aina sinun tarpeidesi mukaan.

Miksi valita Turun Muuttopalvelu?

 • Kokonaisvaltainen palvelu: Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka sisältää kaiken matkalla viihtyisämpään ja puhtaampaan kotiin tai työtilaan. Hoidamme koko siivousprosessin puolestasi, jolloin voit huoletta nauttia puhtaasta jäljestämme.
 • Yksilöllinen palvelu: Suunnittelemme jokaisen urakan tapauskohtaisesti. Jokainen siivottava kohde on erilainen – minkä vuoksi tarjoamme aina kotisi tai työtilasi tarpeita parhaiten vastaavaa palvelua.
 • Luotettavuus: Olemme vahvasti sitä mieltä, että luotettavuus on menestyksemme salaisuus. Noudatamme aikatauluja ja hoidamme hommamme aina sovitun mukaisesti.
 • Paras siivouspalvelu Turun seudulla: Hoidamme suuret ja pienet siivoukset Turussa ja Turun lähialueella.

Kotitalousvähennys siivouspalvelun tilaajalle

Tiesitkö, että käyttäessäsi siivouspalveluita voit hyödyntää vuosittaista kotitalousvähennystä? Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka voit käyttää niin remontti-, saneeraus- kun kodinhoitotöissä. Siivouspalvelut kuuluvat vähennyksen piiriin, joten voit saada merkittävän alennuksen siivouspalvelun kustannuksista.

Opastamme sinua kotitalousvähennyksen hakemisessa, jotta voit nauttia puhtaasta kodista tai työtilasta ilman suuria kustannuksia. Muista, että kotitalousvähennys on henkilökohtainen ja käytettävissä vuosittain, joten se kannattaa hyödyntää – se tekee siivouspalvelun käyttämisestä entistä houkuttelevampaa.

Kotitalousvähennyslaskuri – Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 – Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä – Vero.fi

Kattava ja räätälöity palvelu – Suuret ja pienet siivoukset

Ennen kun ryhdymme hommiin, suunnittelemme kanssasi parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden kotiisi tai toimistoosi. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – siksi laadimme aina kattavan siivoussuunnitelman.

Haluatko säännöllisen, esimerkiksi kuukausittaisen tai viikottaisen yleissiivouksen via tarvitsetko syvällisemmän suursiivouksen? Käymme yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi, ja suunnittelemme yhdessä toimivimman ratkaisun.

Omistatko lemmikkejä, jotka vaativat erityistä huomiota? Lemmikit voivat tuoda lisähaasteita tai vaatimuksia siivoukseen. Meillä on paljon kokemusta myös lemmikkitalouksien siivoamisesta, joten osaamme valita parhaat menetelmät, jotka ottavat myös lemmikit huomioon.

Tarvitsetko lisäpalveluita, kuten mattojen puhdistusta, ikkunoiden pesua tai esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen perusteellisempaa puunausta? Siivouspalvelumme on joustavaa ja räätälöitävissä, joten olemme valmiita lisäämään niin suuria kuin pieniä lisäpalveluita siivoussuunnitelmaan.

Siivouspalveluumme kuuluu muun muassa:

 • Säännölliset yleissiivoukset
 • Syvällisemmät suursiivoukset
 • Muuttosiivoukset
 • Kuolinpesien tyhjennykset ja siivoukset
 • Toimistojen ja toimitilojen siivoukset

Siivoussuunnitelmassa huomioimme myös siivouksen ajankohdan. Pohdimme yhdessä, mikä ajankohta sopii parhaiten aikatauluusi ja elämäntilanteesi. Tarjoamme joustavat aikataulut, ja työskentelemme tarvittaessa myös virka-ajan ulkopuolella ja viikonloppuisin. 

Kotisiivous Turku

Tarjoamme kattavaa ja perusteellista kodin siivousta Turussa ja Turun l¦hikunnissa.

Palveluumme kuuluu muun muassa: 

 • Imurointi
 • Lattioiden pesu
 • Ikkunoiden ja ikkunalautojen puhdistus
 • P￶lyjen pyyhkiminen ja pintojen peseminen
 • Kylpyhuoneen ja WC:n perusteellinen siivous ja pesu
 • Keitti￶n siivous
 • Tavaroiden j¦rjestely
 • Mahdolliset lis¦palvelut sopimuksen mukaan

Pyyd¦ tarjous siivouspalvelusta – Turun paras siivouspalvelu

Ota ensiaskel kohti puhtaampaa kotia tai toimistoa t¦ytt¦m¦ll¦ tarjouspyynt￶lomakkeemme. Lomakkeen t¦ytt¦minen vie vain minuutin aikaasi eik¦ sido sinua mihink¦¦n.

Tarvitsemme vain muutamia perustietoja, kuten siivottavan tilan koon ja sijainnin, jotta voimme laatia kattavan ja kilpailukykyisen tarjouksen. Kun tied¦mme mink¦laisesta kohteesta on kyse, osaamme suunnitella parhaat ratkaisut jotka t¦ytt¦v¦t tarpeesi ja takaavat t¦ydelliset lopputuloksen.

Kun olemme saaneet tarjouspyynt￶si, olemme sinuun yhteydess¦ mahdollisimman pian. Tarkastelemme tiedot huolellisesti, ja r¦¦t¦l￶imme juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan kokonaisuuden. T¦m¦ ei ole vain paperity￶t¦ – se on sitoutumistamme tarjota parasta mahdolista palvelua.

T¦yt¦ tarjouspyynt￶lomake jo t¦n¦¦n, ja ota askel l¦hemm¦s puhtaampaa, viihtyis¦mp¦¦ ja j¦rjestelm¦llisemp¦¦ kotia tai toimistoa. Turun Muuttopalvelu on aina valmiina sinua varten.

 • R¦¦t¦l￶ity palvelu sinun tarpeidesi mukaan
 • Toiminta-alueena Turku ja Turun l¦hikunnat
 • Luotettava kumppani
 • Kokonaisvaltainen palvelu

Pyyd¦ tarjous siivouspalvelusta

Siivouspalvelu Turku

Siivouspalvelu Lieto, Kaarina, Raisio, Parainen sekä muut Varsinais-Suomen kunnat

Siivouspalvelumme ei rajoitu ainoastaan Turkuun, vaan toimille laajalti myös Turun lähialueella, kuten Liedossa, Kaarinassa, Raisiossa sekä Paraisissa. Toimimme sopimuksen mukaan myös kauempanakin.

Oli kyseessä sitten pienemmän kodin tai suuremman toimitilan siivous, tulemme luoksesi sijainnista ja paikkakunnasta huolimatta. Tämä tarkoittaa, että yhä useampi koti ja yritys hyötyy meidän ammattitaitoisesta, laadukkaasta ja luotettavasta palvelustamme.

 

Arvostelut

Suuri kiitos kaikille arvostelun ja palautteen jättäneille!

 

Yhteystietonsa palautteen yhteydessä ilmoittaneiden kesken arvotaan kuukausittain Turun Muuttopalvelu -aiheisia tuotteita!

 
4.8/5 . 95 arvostelua

Kerro kokemuksestasi

Haluamme tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta Turun Muuttopalvelussa ainutlaatuisen. Kiitämme palautteestanne!

Muuttopalvelu Turku

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.