Yritysmuutto Turku

Muuttopalvelu yrityksille

Kokonaisvaltaiset ja räätälöidyt yritysmuutot Turussa ja Turun lähialueilla

Yrityksen muuttaminen uusiin toimitiloihin on suuri projekti, jonka toteuttaminen vaatii tarkan suunnittelun ja organisoinnin. Turun Muuttopalvelu tarjoaa laadukkaat, ammattitaitoiset ja ennen kaikkea jouhevat yritysmuutot Turussa ja Turun lähikunnissa.

Yksikään muutto ei ole liian suuri, ja autamme yrityksen kuin yrityksen muutossa aina muuton suunnittelusta itse toteutukseen ja loppusiivoukseen saakka. Tilaamalla yritysmuuton avaimet käteen -palveluna säästät aikaa ja vaivaa, sekä saavutat ylivoimaisesti parhaimman lopputuloksen.

Suuret ja pienet yritysmuutot Varsinais-Suomessa ja Turussa

Meiltä saat saman katon alta muuttosuunnittelun, tavaroiden pakkaamisen ja siirtämisen, muuttolaatikot ja muut tarvikkeet sekä tarvittaessa myös tilasuunnittelun ja kalusteasennuksen.

Yritysmuuton tärkein osa-alue on suunnittelu, jonka vuoksi räätälöimme jokaisen yritysmuuton asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti, jolloin suurinkin muutto onnistuu huolettomasti ja helposti ilman turhaa stressiä ja säätämistä.

Huolehdimme tarvittaessa myös tavaroiden varastoinnista ja muutossa hävitettävien tavaroiden kierrätyksestä.

Tarjoamme yritysasiakkaille räätälöityä palvelua. Kokonaisvaltaisen muuttopalvelun lisäksi järjestämme halutessanne esimerkiksi pelkän kuljetuksen tai muuttolaatikoiden vuokraamisen.

Ota yhteyttä täyttämällä tarjouspyyntölomake, jonka jälkeen suunnitellaan yhdessä yrityksesi muutto.

Yritysmuutto on suuri projekti – Mitä ottaa huomioon?

Palkkaamalla ammattilaisen yritysmuuttoon helpotat prosessia huomattavasti. Yritysmuutto on suuri projekti, johon sisältyy paljon muutakin kuin tavaroiden kantaminen uuteen osoitteeseen. Yritysmuutto tulee hoitaa ripeästi ja tehokkaasti, jottei muutto häiritse itse liiketoimintaa.

  1. Tilaa maksuton kartoituskäynti ennen yritysmuuttoa. Ammattilaisemme tekevät tarvittaessa arviokäynnin paikan päällä ennen muuton lopullista suunnittelua. Etenkin suuremman muuton kohdalla kartoituskäynti on suositeltavaa, jotta muuttoon tarvittavat välineet ja tarvikkeet voidaan mitoittaa oikein.uutto
  • Suunnittele muutto huolellisesti. Koska yrityksen muutto on yksityisasujan muuttoa vaativampi prosessi, tulee suunnittelussa ottaa useampi asia huomioon.
  • Huolehdi tarvittavat luvat ja ilmoitukset ennen muuton aloittamista. Tämä sisältää muun muassa vanhan vuokrasopimuksen purkamisen, uuden vuokrasopimuksen allekirjoittamisen sekä yrityksen tietojen päivittämisen verkkosivuille, palveluntarjoajille sekä viranomaisille.
  • Tiedota muutosta hyvissä ajoin. Jos muutto tulee asiakkaille tai henkilöstölle täytenä yllätyksenä, voi muutosta koitua häiriötä liiketoiminnan kannalta. Ilmoittamalla muutosta hyvissä ajoin vältät ongelmat.
  • Huomioi suurempien ja raskaampien esineiden, kuljetustarpeet. Suuremmat työkoneet tai esimerkiksi kassakaapit vaatiivat vaativat erityiskalustoa.
  • Varaa muuttoon reilusti aikaa. Suunnittelu, pakkaaminen, kuljetus ja purkaminen vievät runsaasti aikaa. Yritysmuuton suunnittelu tulisi aloittaa jo hyvissä ajoin, jotta itse muutolle saadaan kalenteroitua riittävästi aikaa. Kun ei tarvitse kiirehtiä eikä muutto jää viime tippaan, on lopputulos huomattavasti parempi.
  • Palkkaa luotettava muuttofirma hoitamaan yrityksesi muutto, sekä auttamaan muuton järjestelyssä. Turun Muuttopalvelulla on vuosien kokemus suuristakin yritysmuutoista. Hoidamme suunnittelun, pakkaamisen sekä tavaroiden kannon uudelle toimipisteelle.
  • Huolehdi, että kaikki tarvittavat varusteet ja laitteet ovat pakattu asianmukaisesti ja turvallisesti muuttoa varten. Tarjoamme laadukkaat ja jämäkät muuttolaatikot, jotka mahdollistavat tavaroiden tehokkaan ja turvallisen kuljetuksen ilman riskiä arvokkaiden toimistotarvikkeiden rikkoutumisesta. Etenkin herkästi särkyvien laitteiden, kuten tietokoneiden ja näyttöjen kohdalla tulee noudattaa erityistä varovaisuutta.
  • Huolehdi muuton yhteydessä hävitettävien huonekalujen kierrätyksestä. Tarjoamme osana muuttopalvelua myös ylimääräisten tavaroiden kierrätyksen ja kuljetuksen kaatopaikalle. Jos kaikkia ylimääräisiä tavaroita ei ole tarkoitus hävittää, selvitä niiden säilytyspaikka hyvissä ajoin. Autamme mielellämme ylimääräisten ja hävitettävien tavaroiden kanssa.

Yritysmuutossa on tärkeä huolehtia, että koko prosessi hoidetaan huolellisesti ja suunnitelmallisesti. Suunnittelemme ja toteutamme yritysmuuton puolestasi, jolloin säästät valtavasti aikaa ja vaivaa sekä mahdollistat nopeamman siirtymisen uusiin toimitiloihin.

Ota rohkeasti yhteyttä, ja suunnitellaan juuri teidän yrityksellenne sopivin muuttopakettI. Otamme jokaisessa muutossa asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon, ja räätälöimme parhaan mahdollisen paketin, jotta muutto sujuu tehokkaasti ja ennen kaikkea vaivattomasti.

4.8/5 . 67 arvostelua

Kerro kokemuksestasi

Haluamme tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta Turun Muuttopalvelussa ainutlaatuisen. Kiitämme palautteestanne!

Muuttopalvelu Turku

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.